VVS Døgnvagt – Vi står klar hele døgnet!

Problemer opstår ofte når vi mindst har brug for det, og derfor tilbyder vi vores kunder i København VVS døgnvagt. Vi kan være på din adresse i København indenfor kort tid, og sørge for skaden ikke blive mere alvorlig. Vi kan hjælpe til med alt lige fra et stoppet toilet til et sprunget vandrør.

Hvis du er i tvivl om det kan vente til dagen derpå, eller måske efter weekenden, så giv os et kald i dag, og så kommer vi med vores råd til hvordan du bedst mulig kan løse dit vvs problem.

En ven i nødden – hjælp du kan stole på og betale!

Vi har over 40 års erfaring med VVS og Døgnvagt i København. Vi er pålidelige og det arbejde vi udfører er altid af høj kvalitet, men også til en fast lav pris. Vi tilbyder nogle af Kbh’s laveste priser både indenfor vvs og døgnvagt.

Du kan læse mere om vores priser på VVS døgnvagt her!

Effektiv VVS Døgnvagt I København

Hos Hovedstadens VVS og Kloak A/S tilbyder vi VVS Døgnvagt i hele København.
Vores effektive døgnservice kan være på din adresse indenfor kort tid i hele København. Vores VVS Døgnvagt hjælper både private, virksomheder og erhverv og udfører alle typer af VVS opgaver. Vores VVS-installatører forstår situationen du står i, og er altid behjælpelige hvis du har et akut VVS problem.

Står du med et sprunget vandrør, en radiator der larmer/er utæt, mangler varme i boligen eller måske noget helt fjerde? Vi er både blikkenslagere, gas og vandmestre og autoriseret vvs-installatører så vi kan løse dét problem du nu måtte stå med.

VVS Døgnvagt København

Om VVS Døgnvagt i København

Vi står altid til rådighed til at rykke ud efter den normale arbejdstid. Uheld sker ofte når man mindst har brug for det, og det forstår vi. Hvis du har brug for VVS Døgnvagt, så er priserne højere end indenfor normal arbejdstid, og i nogle tilfælde kan problemet måske løses af kunden selv eller vente til normal arbejdstid – derfor spørg vi ind til problemet når vi kontaktes af kunden. Der kan være penge at sparre, og hvem vil ikke gerne gøre det?

Hos Hovedstaden VVS og Kloak A/S går vi meget op i at kunderne ser os som deres faste og troværdige VVS firma og det er ligemeget om det er normal VVS eller vores VVS Døgnvagt.

Vil du se vores priser?
Du kan læse mere om vores hverdags vvs priser og priser på vvs døgnvagt her! 

VVS Døgnservice i hele København

Vi kører i hele København og nærliggende områder. Det inkluderer:

 • VVS Døgnvagt Frederiksberg
 • VVS Døgnvagt Amager
 • VVS Døgnvagt Valby
 • VVS Døgnvagt Nørrebro
 • VVS Døgnvagt Østerbro
 • VVS Døgnvagt Nørrebro
 • VVS Døgnvagt Vesterbro

Vi står altid klar til at hjælpe dig, ligemeget hvor i KBH du har brug for døgnvagt.

VVS Døgnvagt i København

Er uheldet ude? Vores VVS Døgnvagt i København er hurtig og effektiv.
Vi kører i hele Storkøbenhavn og omegn inklusiv:
 • Døgnvagt Frederiksberg

  Vi har en masse erfaring med ejendomme og private på Frederiksberg, så vi kender til området, hvis uheldet er ude, så er du/I i trygge hænder. Det er altid en autoriseret VVS’er som kommer.

 • Døgnvagt Amager

  Vi har mange års erfaring på Amager, og har haft kontor på øen i 10 år. En stor del af vores kunder befinder sig i nærheden af Amagerbrogade.

 • Døgnvagt Nordsjælland

  Vi kører ofte for mange af vores private kunder i Nordsjælland, hvor vi ofte rykker ud med vores døgnservice alle døgnets timer

 • Døgnvagt Nørrebro

  Vi er kendt med VVS på Nørrebro. Vi har haft butik liggende på Nørrebrogade og Ægirsgade i mange år. På Nørrebro befinder en stor del af vores faste kunder sig. Vi har mange faste aftaler omkring ejendomsservice.

VVS Døgnvagt

VVS Døgnvagt Garanti Hovedstadens VVS og Kloak

Kontakt VVS Døgnvagt, hvis uheldet er ude.

Vores døgnvagt skal være effektiv, men samtidig have fokus på kvalitet. For at sikre vores kunder, så er vi medlem af TEKNIQs Garanti ordning, som du kan læse mere om på deres hjemmeside.

Det betyder, at vores kunder trygt kan ringe til vores VVS døgnservice, hvis uheldet er ude.

VVS Vagt

 

 • Vi sidder altid klar til at hjælpe vores kunder
 • Vi arbejder for private, ejendomme og erhverv
 • Vi har eksisteret i mere end 30 år
 • Altid autoriseret VVS
 • VVS Døgnvagt i København, Frederiksberg og Amager.
VVS Døgnvagt København