VVS Amager – Vi tager os alle typer opgaver!

VVS Amager

VVS Amager – Hovedstadens VVS og kloak A/S har en helt bestemt tilknytning til Amager. Vores kontor ligger på Amager, og Mester (Torben Ljungberg) er opvokset på Amager ved Amagerbrogade og Hombladsgade. 

Da vi startede med at lave VVS Arbejde på Amager, der cyklede vi rundt med materialer og udstyr – i dag er det lidt nemmere!

Vi arbejder meget på Amager – Vi har udført over 100 fjernvarme Anlæg på Amager!

Vi arbejder meget i villaer på Amager, og vi har drænet mange huse, så de efter har fået en hel tør kælder og dertil har vi udført rigtig mange kloak installationer på Amager.

I forbindelse med de store regnskyld de seneste år, så har vi blevet eksperter i hvordan man holder sin kælder tør. Vi har sikret mange huse med højvandslukkere, drænrør og andre tiltag.

Brug for akut VVS på Amager - Ring til os i dag!

Vi står altid klar ved telefonen, så du kan trygt ringe til os på +45 21 68 66 99

Ved at bruge Hovedstadens VVS og Kloak A/S så sørger du for at dit VVS problem, om det må være et stoppet afløb, nyt badeværelse eller stoppet kloak, bliver løst hurtigt og smertefrit. 

Hvis det hele brænder på, så har vi også døgnvagt og én fantastisk akut vvs service på Amager. Vi kommer kort tid efter du har ringet, og går ikke før vi har fundet en løsning på dit problem. 

VVS Arbejde på Amager

De bedste kunder er dem som kommer igen, og derfor har vi altid fokus på service når vi starter nye VVS-projekter. Vi forventningsafstemmer altid inden vi påbegynder arbejdet, og sørger for der er en fælles forståelse om slutresultatet inden vi starter.

På den måde har vi altid kunne levere en høj service til vores faste og trofaste kunder på Amager.

Hvis du vil vide mere eller skal have lavet VVS Arbejde på Amager, så kontakt os i dag.

Hovedstadens VVS og Kloak A/S tilbyder:

 • Alt inden for VVS og Kloak på hele amager.
 • Gratis tilbuds udregning ved større arbejder
 • Fjernvarme service og installation
 • Udskiftning af faldstammer og reparation af eksisterende faldstammer
 • Udskiftning af vandledninger og vandrør
 • Udskiftning af radiatorer og centralvarmeanlæg.
 • Totalentrepriser på badeværelser.
 • Komplette Gasinstallationer med ny måler og tilslutning til komfur.
 • Kloakservice og installation af kloak
 • Døgnvagt, hvis uheldet er ude og du har brug for VVS Vagt.
 • Levering og montering af skybruds sikring.
 • Tømning af vand i kældre efter skybrud.
 • Levering og opsætning af affugtere.

Har du et VVS Projekt?

Amager vores egen baghave, så vi kender alt til området, og bor du i lejlighed, så har vi højst sandsynligt arbejdet I din ejendom. Rigtig mange af vores faste kunder bor i villaer på Amager, så det er mest dem vi arbejder I, men vi har stor erfaring med ejendomsservice også – vi har ejendomme i hele København.

Vi laver alt VVS på Amager inklusiv VVS-Arbejde, Kloak Arbejde og Blikkenslager arbejde på Amager.
Vi er eksperter i varme, og kender ALT til alle typer af varme som din ejendom/bolig kunne tænkes at bruge.

Vi foretager rigtig mange totalrenovationer af badeværelser i forbindelse med køb og renovering af boliger – har du brug for en sparringspartner til dit nye bad? Så brug Hovedstadens VVS og Kloak A/S og vores mange års erfaring.

I forbindelse med vejrskiftet, så er det ofte at radiatorventiler skal skiftes, eller måske har du brug for en helt ny radiator? Vi sætter alle radiatorer på alle typer af anlæg – kontakt os for mere information.

I forbindelse med flytning, så kan vi sagtens gennemgå dit hjems vvs-installationer.

Du kan trygt bruge Hovedstadens VVS, som din sparringspartner – vi er dækket af TEKNIQs Garantiordning, som du kan læse mere om her

Vi har også Kloakservice på Amager

Skal du have lavet VVS på Amager?

Tag os endelig med på sidelinjen! 

Vores ekspertise gør os til den mest ideelle sparringspartner i København.
Du kan trygt kontakte os for et uforpligtende tilbud – vi sender altid en autoriseret VVS’er ud.

Du kan derfor være sikker på, at alle vores tilbud er efter de nyeste love og regler i branchen. Vi er medlem af TEKNIQ, som er en garantiordning som sikrer vores kunder.

Om du har brug for VVS arbejde eller en blikkeslager – Vi kan lave det hele!
Kontakt os i dag på enten mail eller telefon.

Når uheldet er ude, så står vi klar til at hjælpe!

Hvis du skal have lavet VVS Arbejde, så kan du trygt anvende os. Vi sørger altid for at forventningsafstemme inden vi siger Ja til et nyt projekt – på den måde går vi aldrig skævt af hinanden.

Der er en grund til at vores kunder bliver ved med at anvende vores services, og det er ikke kun vores billige vvs priser – det er også fordi vi altid står inde for vores VVS arbejde. Vi har altid service og kvalitet for øje, og det sætter vores kunder pris på når vi skal gå i deres hjem og arbejde – du finder ikke en mere professionel eller bedre autoriseret vvs firma i København!

 

Ring til os, hvis du har brug en samtale omkring VVS arbejde, eller hvis du har brug for akut vvs arbejde / døgnvagt.

Vi står altid klar ved telefonen: +45 21 68 66 99

Akut VVS Amager

Ofte opstår et problem når man har mindst behov for det, hvilket er noget vi ved. Vi gør en stor dyd af, at stå til rådighed for vores kunder alle døgnets 24 timer. De fleste af os har stået i situationen, hvor maden brænder på, gæsterne er lige på trapperne og så stopper toilettet eller en stoppet køkkenvask.

Derfor, har vi en effektiv og smertefri Akut VVS på Amager. På den måde, så er du sikker på, at få løst dit problem hurtigt og badeværelset/køkkenet er brugbart og rent når vi forlader dit hjem.

Vi gør meget ud af, at vores kunder ved at de trygt kan ringe til os, når uheldet er ude og de har brug for akut vvs service på Amager.

Vi laver VVS arbejde og har VVS Døgnvagt følgende steder: 

Eksperter indenfor VVS arbejde med de her produkter

Ifø Logo
Gustavsberg Logo

VVS Amager – Dit lokale VVS firma

Vi har mange års erfaring med VVS generelt, men specielt med VVS på Amager og. Derfor står vi også indenfor alt det arbejde vi laver, men derudover, så for ekstra sikkerhed er vi med under TEKNIQ’s garantiordning.

Vi har tidligere haft kontor på Amager tæt på Amagerbrogade, hvilket har gjort en stor del af vores lokale kundekreds befinder sig på Amager ligefra Sundby til yderste del af Dragør.

Står du over for et større projekt, eller mangler råd til hvad der bedst kan betale sig for dig og dit hjem, så ring til os for vejledning. Vi har med over 40 år med VVS Amager, og har derfor set de fleste løsninger i de fleste typer af boliger.

Du kan kontakte VVS Amager på +45 35 85 94 25.
Vi sidder klar til at hjælpe dig videre!

Vi har VVS-Installatører på Amager

Vi har altid sat pris på at være vores Amager kunders lokale VVS-installatør. Vi gør også meget for at forblive deres faste VVS-installatør. Vi tror på, at rigtig mange misforståelser kan undgås ved ordenlig kommunikation inden, under og efter arbejdets udførelse.

Når du bruger os til dit vvs-arbejde på Amager, så kan du altid forvente at vi forventnings afstemmer med dig inden vi påbegynder arbejdet. På den måde er VVS-installatøren og kunden enige om det færdige resultat.

Hvis du har nogle spørgsmål til dit nye badeværelse, renovering af badeværelse eller måske montering af blandingsbatteri, så kan vi sagtens guide dig til den helt rigtige løsning for dig og dit hjem.

Vil du tale med vores VVS-installatør på Amager? Så ring i dag på +45 35 85 94 25.