Kloakservice i København, Amager, Nørrebro og Frederiksberg

Kloak tv

Hos Hovedstadens VVS og Kloak A/S’s har vi tilbudt kloakservice i København i mere end 30 år. Selvom vi primært servicere København, Frederiksberg, Amager, Nørrebro, Østerbro og omegn så hjælper vi gerne til på hele sjælland.

Vi bestræber os på at være det foretrukne kloakservice firma i København, og vi arbejder både med private, erhverv, ejendomme og det offentlige. Ingen opgaver er for små eller store.

 

Professionel Kloakmester og Kloakservice i hele København, Frederiksberg og Amager

Vores kloakmænd er yderst dygtige og servicemindede. Alle vores kloakmænd er autoriserede og har årtier indenfor branchen. Vi sikrer god kundeservice igennem en ærlig og åben dialog med vores kunder, så vi altid kan stå indefor hvad vi siger og tilbyder.

Dertil så arbejder vi altid med det mest moderne og effektive kloakudstyr, hvilket sammen med vores kloakmesters erfaring sørger for den bedste kundeoplevelse.

Vi tilbyder kloakservice af høj kvalitet til gode priser

Vi har gode priser på vores kloakservice som koster det samme som vores VVS-installatører i timen. Du kan læse mere om vores VVS priser her. Hos Hovedstaden VVS og Kloak A/S får du altid kvalitets arbejde til fornuftige priser!  

Kloakmester og Kloakservice til fornuftige priser

Vores kloakmester har mere end 30 års erfaring med kloakservice i hele København, hvilket gør at det er de færreste problemer med kloakeringen, som vi ikke har løst før.

Hvis du leder efter en kloakmester der kommunikerer i øjenhøjde, så er Hovedstadens VVS og Kloak’s kloakservice det rigtige for dig! 

Vi sørger altid for at yde den højeste service der findes blandt kloak-tv og tv-inspektion af Kloak i København. Mange af de private og ejendomme vi har i dag er kunder vi har haft i over et årti. Det siger noget om at vores kunder stoler på os til at løse deres problemer når det kommer til kloakeringen og afløb.

Kvalitet, service og kundetilfredshed er vores fokuspunkter

Det er yderst irriterende når der ikke bliver overholdt aftaler og tidsplaner, derfor gør vi det til en dyd altid at være ærlige og direkte i vores kommunikation. På den måde undgår vi misforståelser når det kommer til vores kloakservice. Vi efterlader altid kvalitets arbejde som vi kan stå indefor, og på den måde sørger vi for at vores kunder altid tænker godt om vores kloakservice. Fokuspunktet er det samme for ligemeget hvilken type og størrelse af opgave.

Vores kloakmester er erfarne fagfolk, som har professionel integritet og faglig stolthed, hvilket sørger for at de altid leverer arbejde af højeste kvalitet. Vores kloakservice er først færdig når både kloakmester og kunde er tilfreds med resultatet.

Hvis du vil vide mere om vores services, skema eller har spørgsmål, så kontakt os gerne i dag. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine kloakproblemer, og vi rykker hurtigt ud hvis uheldet er ude.

Har du for kloakservice, så kan du ringe eller kontakte os via mail. Er problemet af mere alvorlig natur, så tilbyder vi akut kloakservice og døgnvagt. Du kan se vores VVS og Kloak priser her. 

Har du stoppet afløb, køkkenvask eller kloak?

Vi rykker hurtigt ud og arbejder effektivt!

Vi har over 30 år med kloakservice, og ved hvordan kloakproblemer skal løses for at sikre bedst kvalitet og for at arbejde mest effektivt. Vi sørger altid for vores kunder er tilfredse med vores udførte kloakservice inden vi forlader arbejdspladsen.

Hos Hovedstadens VVS og Kloak A/S får du altid en kloakservice som overholder det de siger, og som står indefor alt deres arbejde.

Om du har brug for kloak-tv eller kloakservice er ligegyldigt – Vi er eksperter i alt indenfor kloakering. 
Kontakt os i dag på enten mail eller telefon.

Kloakservice på Amager

Vores kloakmester på Amager tilbyder kloakservice til både private, ejendomme og erhverv.
Vi rykker ud på hele Amager inklusiv Sundby, Kastrup, Tårnby og Dragør.
Som kloakmester med kloakservice på Amager har vi mere end 30 års erfaring, og har selv haft bopæl på Amager i mere end 30 år. Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på kloakservice amager, så kontakt os i dag.

Kloakservice Nørrebro

Tidligere havde vi både kontor og butik på Nørrebro (Nørrebrogade), så vores lokalområde var i mange år Nørrebro. Vores kloakmand bruger størstedelen af arbejdstiden på Nørrebro, så vi har hurtig kloakservice på Nørrebro. Vi har mange faste ejendoms og private kunder på Nørrebro som vi har arbejdet for i mange år. Vil du finde en fast kloakmand til kloakservice hos din bopæl? Så ring i dag for et uforpligtende tilbud.